Τα ουζερί είναι ένα ιδιαίτερα αγαπημένο στέκι, συνυφασμένο με την ελληνική κουλτούρα. Μαγεύουν με την απλότητά τους, εντυπωσιάζουν με τις λαχταριστές λιχουδιές τους και προσφέρουν χαλάρωση με την φιλική τους ατμόσφαιρα.
Πεντανόστιμα μεζεδάκια πάσης φύσης – αλοιφές, σαλάτες, κρεατικά, μαγειρευτά, ψαρικά και θαλασσινά – παίρνουν θέση πλάι στο αγαπημένο σας ούζο ή τσίπουρο. Το καλό φαγητό και η ανοιχτόκαρδη διάθεση υπόσχονται ευχάριστες στιγμές.Unmute
Έτσι λοιπόν, κάνουμε μια βόλτα σε στοές, πλατείες και κρυφά δρομάκια, από το κέντρο της πόλης και το Κουκάκι μέχρι την Κυψέλη, το Γαλάτσι αλλά και ως το Πέραμα, και σας προτείνουμε τα ουζερί που ξεχωρίσαμε για το νόστιμο φαγητό τους και την εξαιρετική τους ατμόσφαιρα.
Τσιπουράδικο του Λόλου
Σε μια από τις πιο hype συνοικίες της Αθήνας, το Κουκάκι, συναντάμε το Τσιπουράδικο του Λόλου. Με πάνω από 60 χρόνια ιστορίας, είναι στέκι θαμώνων με διαφορετικές ηλικίες και κουλτούρες αλλά κοινή αγάπη για το καλό φαγητό και τη χαλαρή ατμόσφαιρα. Το μαγαζί θα σας κερδίσει με την πρώτη ματιά. Τα τραπέζια στον καταπράσινο πεζόδρομο μας ταξιδεύουν σε επαρχιακή πόλη και στο εσωτερικό, οι ξύλινες καρέκλες και οι φωτογραφίες στους τοίχους από αγαπημένες ελληνικές ταινίες θυμίζουν καφενέ παλιάς εποχής. Το σκηνικό συμπληρώνει η εύθυμη διάθεση και η φιλοξενία των ιδιοκτητών του μαγαζιού (Νίκος και Θανάσης) αλλά και όλου του προσωπικού.
Το φαγητό πεντανόστιμο και προσεγμένο. Κατά γενική ομολογία όλων όσων αγάπησαν το μαγαζί, η μαμαδίστικη κουζίνα της κυρίας Κατερίνας κλέβει καρδιές – αποδεικνύοντας ότι η αγάπη όντως περνάει από το στομάχι. Το μενού είναι μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων. Τα ψάρια και τα θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Αθερίνες, μαριδάκια και κουτσομούρες βρίσκονται ανάμεσα στα ψαράκια που τηγανίζονται στην εντέλεια. Καταπληκτικά και τα ψάρια αλλά και τα θαλασσινά στη σχάρα με το γεμιστό καλαμάρι να κλέβει τις εντυπώσεις με την πλούσια και γεμάτη γεύση του. Δεν πρέπει επίσης να προσπεράσετε τα μύδια λαδολέμονο καθώς και το εξαίσιο ξυδάτο χταποδάκι. Στα κρεατικά, το σπετσοφάι, η κυπριακή σεφταλιά και τα κεφτεδάκια είναι όλα μπουκιά και συχώριο. Από το μενού δεν λείπουν αγαπημένα ορεκτικά, ανάμεσά τους σαγανάκι, ντολμαδάκια και μυζηθροπιτάκια, ολόφρεσκες σαλάτες και αλοιφές καθώς και πεντανόστιμα παραδοσιακά μαγειρευτά. Το Τσιπουράδικο του Λόλου υπόσχεται ένα λουκούλλειο γεύμα σε μια άκρως χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα – ένα μαγαζί που θα γίνει σίγουρα στέκι σας με την πρώτη επίσκεψη.
Γεωργίου Ολυμπίου 5, Κουκάκι, 210 9217 266
Στο εσωτερικό του ουζερί «Η Λέσβος»
Νόστιμο φαγητό και καλό ούζο μέσα σε μια άκρως φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα
Ένα μαγαζί με πάνω από 50 χρόνια ιστορίας
Η Λέσβος
Στα γεμάτα ζωή Εξάρχεια, στην Εμμανουήλ Μπενάκη, συναντάμε το ουζερί η Λέσβος. Με πάνω από 50 χρόνια ιστορίας, η Λέσβος είναι ένα από τα πιο παλιά στέκια της πόλης για καλό φαγητό και ουζάκι. Κάμποσα χρόνια πριν, θα συναντούσε κανείς εδώ πολλούς από τους θρύλους του ελληνικού ρεμπέτικου και λαϊκού τραγουδιού, ανάμεσά τους Μπέλλου και Ζαμπέτας, καθώς και του ελληνικού κινηματογράφου όπως Ξανθόπουλος και Κωνσταντίνου.
Σήμερα, και, από το 2006, με τον Μιχάλη Γιαννέλη στο τιμόνι του μαγαζιού, κρατά ακόμα την παλιά του αύρα και συνεχίζει να προσφέρει νόστιμο φαγητό και καλό ούζο μέσα σε μια άκρως φιλική και χαλαρή ατμόσφαιρα. Η πολύχρωμη επιγραφή στην τζαμαρία και το μωσαϊκό που έχει παραμείνει άθικτο από τα πρώτα χρόνια του μαγαζιού, τα ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, η παλιά σιφονιέρα που πάνω της φιγουράρουν μπουκάλια με ούζο και οι γκραβούρες στους τοίχους μας ταξιδεύουν σε άλλες εποχές. Τα πιάνο δε δεν είναι απλά μέρος του ντεκόρ – στα χέρια θαμώνων του μαγαζιού παίρνει ζωή και ανάβει το κέφι. Το ανέμελο σκηνικό και την ευχάριστη διάθεση συμπληρώνουν οι νοστιμιές της κουζίνας και το ποιοτικό ούζο από την Μυτιλήνη το οποίο παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο απόσταξης.
Στα must της παραγγελίας σας είναι οι θρυλικοί κολοκυθοκεφτέδες του μαγαζιού – τραγανοί και απίθανα νόστιμοι. Ο κατάλογος είναι γεμάτος με λιχουδιές, ανάμεσά τους και τα, εξαίσια σε γεύση και ψήσιμο, κεφτεδάκια από μοσχαρίσιο κιμά, οι τραγανοί πατατοκεφτέδες και η καταπληκτική χειροποίητη φάβα. Πεντανόστιμος τηγανιτός γαύρος, εξαιρετική κουτσομούρα, απίθανη ψητή σαρδέλα και μια μεγάλη ποικιλία από ψαράκια και θαλασσινά συμπληρώνουν το γεύμα σας. Το δε ψητό χταποδάκι είναι τόσο ζουμερό και νόστιμο που μια μερίδα σίγουρα δεν είναι αρκετή. Τα πάντα φτιάχνονται στο μαγαζί. Η Λέσβος είναι μία καταπληκτική επιλογή για καλό φαγητό και ούζο με την παρέα σας στην καρδιά της πόλης.
Εμμανουήλ Μπενάκη 38, Αθήνα, 210 3814 525
Στο εσωτερικό της Λαγουδέρας
Λαγουδέρα
Στο λιμάνι του Περάματος βρίσκεται, από το 2009, η Λαγουδέρα του Κώστα Παπαναγιώτου. Ένα μαγαζί με εκλεκτούς μεζέδες, καλό ούζο και φιλική ατμόσφαιρα. Ο χώρος, λιτός και προσεγμένος, μας μεταφέρει σε κυκλαδίτικο νησί με τους λευκούς του τοίχους και το μπλε να κυριαρχεί σε τραπέζια, καρέκλες και παράθυρα. Περίοπτη θέση στο μαγαζί κατέχει η ξύλινη σιφονιέρα πάνω στην οποία φιγουράρουν τα τσίπουρα και η μεγάλη ποικιλία ούζων που διαθέτουν.
Στην αυλή, τα τραπέζια με θέα στο λιμάνι και τα καράβια που φεύγουν για Σαλαμίνα, συμπληρώνουν το χαλαρό σκηνικό. Στην Λαγουδέρα θα απολαύσετε ολόφρεσκα όστρακα, ανάμεσά τους κυδώνια, μύδια, και γυαλιστερές. Όπως και να τα προτιμάτε, ωμά με λίγο λεμονάκι ή αχνιστά, είναι πραγματικά εξαιρετικά. Μεγάλη και η ποικιλία σε φρέσκα ψάρια που ψήνονται ή τηγανίζονται στην εντέλεια και καταφθάνουν στο τραπέζι σας τραγανά, ζουμερά και απίστευτα νόστιμα – μαριδάκι, αθερίνα, κουτσομούρα, μπαρμπούνια και μπακαλιαράκια καθώς και μεγαλύτερα ψάρια όπως συναγρίδα, πεσκανδρίτσα, φαγκρί και σφυρίδα. Από την παραγγελία σας δεν πρέπει να λείψει το ψητό θράψαλο αλλά και ο απίστευτα γευστικός μαρινάτος γαύρος.
Λαχταριστές μακαρονάδες με θαλασσινά
Εύγεστο φαγητό σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον
Άκρως γευστικές και οι φρέσκες σαλάτες με τα ψητά λαχανικά και τον κρητικό ντάκο να ξεχωρίζουν. Από την Κρήτη προέρχονται επίσης και αρκετά από τα εξαιρετικά ορεκτικά του μαγαζιού όπως η σφακιανή τυρόπιτα με μυζήθρα και μέλι, τα πιταράκια με άγρια χόρτα, τα μυζηθροπιτάκια με ξινομυζήθρα και δυόσμο καθώς και οι κολοκυθοανθοί με φέτα και μυζήθρα. Στα ορεκτικά ξεχωρίζουν επίσης οι γεμιστοί με παστό μπακαλιάρο λαχανοντολμάδες καθώς και τα σαλιγκάρια στιφάδο. Η Λαγουδέρα προσφέρει εύγεστο φαγητό σε ένα άκρως φιλικό περιβάλλον.
Λεωφόρος Δημοκρατίας 33, Πέραμα, 210 4414 154
Το Λέσβιον λειτουργεί από το 1965
Ευχάριστο γεύμα σε ένα χαλαρό και ανοιχτόκαρδο περιβάλλον
Το Λέσβιον
Σε μια συνοικία νησιωτών στο Γαλάτσι άνοιξε το 1965 το καφενείο Το Λέσβιον. Το 2008 το τιμόνι του μαγαζιού πέρασε στα χέρια του Περικλή Κακαρώνη και από καφενείο, που προσέφερε λίγα πιάτα για μεζέ, μετατράπηκε σε ουζερί. Απλότητα, φιλοξενία και νοστιμιά μέσα από παραδοσιακές συνταγές που φτιάχνονται με φρέσκα και αγνά υλικά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του μαγαζιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ευχάριστο γεύμα σε ένα χαλαρό και ανοιχτόκαρδο περιβάλλον.
Ο χώρος απλός και ανεπιτήδευτος –ξύλινα τραπέζια και καρέκλες, δάπεδο που θυμίζει νησιώτικο σοκάκι, ζωγραφιές πάνω στους τοίχους αλλά και ράφια με την μεγάλη ποικιλία σε ούζα και τσίπουρα που διαθέτει το μαγαζί. Το δε φαγητό, πραγματικά ανεπανάληπτο. Το ψητό χταπόδι, ένα από τα πιο φημισμένα εδέσματα του μαγαζιού, είναι must. Λιάζεται στον ήλιο και ψήνεται με απόλυτη μαεστρία στα κάρβουνα χωρίς να προβραστεί.
Photo: Το Λέσβιον
Το ψητό χταπόδι, ένα από τα πιο φημισμένα εδέσματα του μαγαζιού, είναι must
Η ποικιλία ψαριών που ψήνονται στα κάρβουνα είναι μεγάλη – μικρά αλλά και μεγάλα ψάρια, όπως συναγρίδα και φαγκρί, τα οποία μπορείτε να γευθείτε κατόπιν παραγγελίας. Τα τηγανιτά ψαράκια, ανάμεσά τους γαύρος, αθερίνα, μαρίδα, μπαρμπουνάκι και καλαμάρι, είναι εξίσου νόστιμα και καλοψημένα. Και μια και μιλάμε για τηγάνι, μην ξεχάσετε να παραγγείλετε και ένα πιάτο κεφτεδάκια – παραδοσιακά, τραγανά αλλά ζουμερά και πεντανόστιμα.
Αμαρτωλά νόστιμες και οι γαρίδες σαγανάκι με πλούσια κόκκινη σάλτα, πιπεριές, τυρί φέτα και μπαχαρικά καθώς και οι σουπιές με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, μελιτζάνες και μελάνι. Ποικιλία πιάτων ικανοποιούν όλα τα γούστα και συμπληρώνουν το γεύμα σας – εξαιρετική φάβα, λαχταριστό ψητό λαδοτύρι, κοκκινιστοί γίγαντες, εποχιακά καλοβρασμένα χόρτα καθώς και παστή σαρδέλα που κάνουν οι ίδιοι. Μεγάλη και η γκάμα ούζων που προέρχονται από την Μυτιλήνη αλλά και τσίπουρων – ελληνικών και μη. Με την νοστιμιά του φαγητού του, την ανοιχτόκαρδη διάθεση και την ευχάριστη απλότητά του, το Λέσβιον θα γίνει εύκολα ένα από τα στέκια σας.
Βαρδουσίων 3, Γαλάτσι, 210 2923 689
Καπετάν Μιχάλης
Βγαίνοντας από την πίσω έξοδο του κινηματογράφου IDEAL, μπροστά σου στέκεται ο Καπετάν Μιχάλης – και ένα ευχάριστο γεύμα, είναι ότι πρέπει μετά από μια καλή ταινία. Από παλιά άλλωστε το μαγαζί, μιας και βρίσκεται κοντά σε πολλές θεατρικές σκηνές, ήταν στέκι πολλών ηθοποιών και συγγραφέων. Ο καπετάν Μιχάλης, της οικογένειας Σερβιλάκη, που μετρά πλέον σχεδόν 60 χρόνια λειτουργίας, είχε πρωτοανοίξει ως κλασικό καφενείο. Με το πέρασμα όμως της επιχείρησης στους γιους και σημερινούς ιδιοκτήτες, Μανώλη και Μιχάλη, πήρε τη μορφή του ουζερί που γνωρίζουμε σήμερα. Στον πεζόδρομο μερικά ξύλινα τραπεζάκια και ψάθινες καρέκλες. Απλό το σκηνικό και στο εσωτερικό του μαγαζιού – λίγα τραπέζια κατά μήκος του ενός τοίχου, μια βιτρίνα με μερικές από τις λιχουδιές που σερβίρονται στο μαγαζί, ένα μακρόστενο ράφι με τα διάφορα ούζα και τις τσικουδιές και την ανοιχτή κουζίνα όπου φτιάχνονται τα εδέσματα του Καπετάν Μιχάλη.
Ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο και το όμορφο πατάρι με τα διάφορα αναμνηστικά στους τοίχους και τα δυο τρία τραπεζάκια που επιτρέπουν να χαζεύουμε το ουζερί από ψηλά. Από τα τηγάνια και τις κατσαρόλες βγαίνουν ποικίλες νοστιμιές και αρώματα – από χορταστική στραπατσάδα που σερβίρεται με χωριάτικο ψωμί σε λαχταριστό μοσχαράκι με μεστή κοκκινιστή σάλτσα και από παραδοσιακό μυδοπίλαφο σε τραγανιστά κεφτεδάκια. Άξια δοκιμής και τα φρέσκα ψαράκια του μαγαζιού – ανάμεσά τους και κουτσομούρα, μπακαλιαράκια, γαύρος και μαριδάκι. Ψήνονται αριστοτεχνικά στο τηγάνι, τραγανά και συνάμα ζουμερά. Στα σπέσιαλ πιάτα, τα σαλιγκάρια από την ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας, την Κρήτη είναι ολόφρεσκα και άκρως εθιστικά – μια καλή επιλογή για τους λάτρεις αυτού του πολύ πλούσιου μεζέ. Το οικείο σκηνικό και το ευχάριστο κλίμα συμπληρώνουν πανέμορφα το περιποιημένο και εύγευστο φαγητό.
Φειδίου 3, Αθήνα, 210 3820 073
Ουζερί η Στοά
Στην οδό Θεμιστοκλέους στον αριθμό 11, συναντάμε το Ουζερί η Στοά, που, όπως δηλώνει και το όνομα, βρίσκεται μέσα σε μια από τις πιο γραφικές στοές του κέντρου της Αθήνας. Το μαγαζί γράφει κοντά στα 30 χρόνια ιστορίας και αποτελεί αγαπημένο στέκι πολλών θαμώνων. Το ουζερί καταλαμβάνει όλη τη στοά. Οι μεγάλες τζαμαρίες που το αγκαλιάζουν μας αφήνουν να βλέπουμε τα δρώμενα στους γύρω δρόμους. Το εσωτερικό είναι ευρύχωρο και απλό με παραδοσιακά ξύλινα τραπέζια και καρέκλες. Η ανοιχτόκαρδη ατμόσφαιρα και η ευχάριστη διάθεση γίνονται εύκολα αντιληπτές από τις ζωηρές ομιλίες και τα γέλια των θαμώνων που αντιλαλούν στους τοίχους της στοάς. Όσο για το μενού, φτιάχνουν ότι μεζεδάκι ταιριάζει με το ούζο, όπως λέει και ο Διονύσης, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού.
Έτσι στον κατάλογο μπορείτε να βρείτε από καταπληκτικούς κρεατομεζέδες, όπως το μανιάτικο παστό (σύγκλινο), που πρέπει οπωσδήποτε να είναι ένα από τα πιάτα που θα παραγγείλετε, μέχρι τα πεντανόστιμα ψαράκια και θαλασσινά – ψητά, τηγανιτά ή και μαγειρεμένα. Μύδια αχνιστά, χταποδάκι ψητό, καλαμάρι σχάρας, κουτσομούρα, γαύρος και μαριδάκι τηγανητά, παστός μπακαλιάρος είναι όλα φρέσκα, μαγειρεύονται εξαιρετικά και μεταφέρουν τη θάλασσα στο πιάτο σας. Στο μαγαζί μπορείτε ακόμα να βρείτε παραδοσιακή χειροποίητη σκορδαλιά, θεσπέσια ντολμαδάκια και αέρινη ταραμοσαλάτα. Πέρα από τις πολλές επιλογές σε ούζο, μπορείτε επίσης να απολαύσετε το φαγητό σας παρέα με εξαιρετικό τσίπουρο ή χύμα κρασί. Το άκρως φιλικό προσωπικό και η ανέμελη ατμόσφαιρα, θα κάνουν το Ουζερί η Στοά, έναν από τους αγαπημένους σας προορισμούς στο κέντρο της πόλης.
Θεμιστοκλέους 11, Αθήνα 210 3825 961
Ουζερί ο Χάρης
Στην πολυσύχναστη Ομόνοια, μέσα στη Στοά Λυκούργου, βρίσκεται από το 1962 το «παραδοσιακό ουζερί ο Χάρης», όπως αναγράφεται και στην ταμπέλα πάνω από την τζαμαρία του μαγαζιού. Τα ηνία της οικογενειακής αυτής επιχείρησης πέρασαν από τα χέρια του πατέρα στο γιο, τον Χάρη Μόσχοβο, το 1990. Το μαγαζί, μικρό και ιδιαίτερα ζεστό. Με μπλε τραπεζάκια, που θυμίζουν νησί, και ξύλινες καρέκλες είναι πραγματικά η επιτομή της απλότητας. Στον εσωτερικό χώρο το ψυγείο, η κουζίνα και λιγοστά τραπέζια.
Στον εξωτερικό χώρο, μαζί με πέντε ακόμα τραπέζια, βρίσκεται και η σχάρα του μαγαζιού – πάνω της ψήνεται μια σειρά από εξαίσιους θαλασσινούς μεζέδες που σκορπούν ελκυστικές μυρωδιές σε όλη την στοά. Ο κατάλογος λιτός αλλά γεμάτος με γνωστές και αγαπημένες λιχουδιές που ταιριάζουν όμορφα με το δροσερό ουζάκι. Το θαλασσινά εδέσματα ψήνονται με μαεστρία και είναι όλα ιδιαίτερης νοστιμιάς. Ανάμεσα τους και εξαιρετικές γαρίδες, ζουμερό χταποδάκι, τραγανός γαύρος και καταπληκτικές σαρδέλες. Για όσους προτιμούν το τηγάνι, το ουζερί ικανοποιεί και αυτά τα γούστα προσφέροντας μια σειρά από γευστικά ψαράκια που τηγανίζονται στην εντέλεια. Από την παραγγελία σας δεν πρέπει να λείψει και το σαγανάκι του μαγαζιού – πραγματικά εξαίσιο. Το νόστιμο φαγητό συμπληρώνει όμορφα η ανοιχτόκαρδη ατμόσφαιρα, το χαλαρό σκηνικό αλλά και η φιλοξενία του Χάρη Μόσχοβου. Το ουζερί του Χάρη υπόσχεται ένα πραγματικά απολαυστικό γεύμα.
Λυκούργου 14-16 (εντός της στοάς), Αθήνα, 210 3244 056
To oυζερί του Λάκη
Ουζερί του Λάκη
Στην αστική Κυψέλη, σε ένα γραφικό πεζόδρομο πλάι στην Πλατεία Βικτωρίας, συναντάμε, από το 1984, το ουζερί του Λάκη. Ο χώρος μικρός αλλά περιποιημένος, με λίγα τραπεζάκια, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά στον πεζόδρομο. Το χαρτί που χρησιμοποιούν τα ιχθυοπωλεία για να τυλίξουν τα ψάρια γίνεται στο Ουζερί του Λάκη τραπεζομάντιλο που στρώνεται στο τραπέζι σας – μια από τις ξεχωριστές πινελιές του μαγαζιού που αντανακλούν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Στην αρχή λειτουργούσε ως καφενείο, όταν στο τιμόνι της επιχείρησης βρισκόταν ο Λάκης Λάμπρου – από την κουζίνα έβγαιναν λίγα μαγειρευτά και μεζεδάκια.
Σήμερα, που έχει αναλάβει το μαγαζί ο Γιώργος (ο γιος του Λάκη) και η σύζυγός του η Άννα, έχει δοθεί πολύ μεγαλύτερη βάση στο φαγητό. Η έμφαση που δίνεται στις υψηλής ποιότητας φρέσκες ύλες – αν τα προϊόντα τους δεν είναι πρωινά προτιμούν να μην ανοίξουν το μαγαζί – αλλά και στους ευφάνταστους γευστικούς συνδυασμούς, κάνουν το φαγητό του να αγγίζει τα όρια του γαστρονομικού. Έτσι λοιπόν, θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάστε την ποικιλία με τα καπνιστά ψαράκια, συνήθως θα βρείτε σκουμπρί καθώς και γαύρο μαρινάτο, που σερβίρονται με δροσερή φακοσαλάτα, γευστικότατη ρεγγοσαλάτα και ρουστίκ μελιτζανοσαλάτα από καπνιστή μελιτζάνα και γιαούρτι.
Η ομώνυμη σαλάτα του μαγαζιού κλέβει την παράσταση – ρόκα, καραμελωμένο σύκο, φύλλο κανταΐφι, τριμμένο φιστίκι Αιγίνης, ανθότυρο και το ιδιαίτερο σορμπέ λεμόνι, δημιουργούν ένα πιάτο που μπαλανσάρει δεξιοτεχνικά τις γήινες, γλυκές και όξινες γεύσεις. Εξαιρετικό και το τηγάνι του μαγαζιού με κουτσομούρες, μπαρμπούνια, γλώσσες – και ότι άλλο έχει φέρει η τράτα εκείνη την ημέρα – να τηγανίζονται με μαεστρία. Στα must και τα ζυμαρικά με θαλασσινά. Τα ζυμαρικά βράζονται μέσα σε μελάνη σουπιάς και δίνουν στα πιάτα μια ιδιαίτερα πλούσια γεύση και εξαιρετική νοστιμιά. Στο ουζερί του Λάκη, όπου υπάρχουν πάνω από 140 ετικέτες αποσταγμάτων, οι μοναδικές γεύσεις και η ασυναγώνιστη φιλοξενία του ζευγαριού θα σας κάνουν να επιστρέψετε ξανά και ξανά.
Ελπίδος 16 (πλατεία Βικτωρίας), Αθήνα 210 8213 776