Απρόσμενες αλλαγές και αφίξεις που θα μετατραπούν σε talk of the town κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και ταράζουν τα νερά της foody σκηνής των δύο μεγαλουπόλεων της χώρας!
Η νέα σεζόν φέρνει μαζί της και μια καινούρια εποχή στον γαστρονομικό χάρτη της χώρας. Η επιστροφή στην καθημερινότητα δημιουργεί την ανάγκη για διερεύνηση του ορίζοντα, για την ανακάλυψη νέων spots που θα μετατραπούν σε αγαπημένα στέκια και για γεύσεις που θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία. Τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη έχουν αποδείξει πολλάκις, ότι γνωρίζουν πως να “ανακατεύουν την τράπουλα” αλλά και τον τρόπο να ανταμείβουν κάθε food lover – κι όχι μόνο.
Ο Σωτήρης Κοντιζάς αποχαιρετά το Nolan και το Proveleggios
Μέσα από μία σύντομη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram πριν από λίγες ημέρες, ο chef, Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα τρία εστιατόρια που αποτελούσε βασικό πυλώνα της λειτουργίας τους. Ο chef δεν είναι πια μέλος των Nolan, Proveleggios και sweet Nolan. Για τους gastronomy gurus της χώρας αυτή η κίνηση δεν αποτέλεσε έκπληξη καθώς, ο ίδιος του δεν είχε συμμετάσχει από την αρχή στο project της Μυκόνου.
Όπως όλα δείχνουν ο Σωτήρης Κοντιζάς, θα επικεντρωθεί στο Tanpopo, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για νέες συνεργασίες.