Ο Μάρτιος φέρνει μαζί του την αισιοδοξία της άνοιξης και την επιθυμία για νέες γευστικές εμπειρίες. Η Αθήνα υποδέχεται τον μήνα με νέες αφίξεις και ανανεωμένα μενού, προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών για κάθε γούστο.
Λατινοαμερικάνικη fiesta στη Νέα Φιλαδέλφεια
Το «Fonda Cubana» στη Νέα Φιλαδέλφεια μεταφέρει την αυθεντική ατμόσφαιρα των Fondas της Λατινικής Αμερικής. Με μουσική, ρούμι και λαχταριστά πιάτα όπως empanadas και Cubanos Sandwich, το νέο μπαρ υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.
Ελληνική κουζίνα με σύγχρονη ματιά
Η Μαρίνα Χρονά ανοίγει το «Meigma» στην Αθήνα, ένα εστιατόριο που συνδυάζει την παράδοση με τον πειραματισμό. Το μενού περιλαμβάνει μεζέδες με τοπικά υλικά, όπως τραχανάς με κατσικίσιο γάλα και λουκουμάδες μπακαλιάρου. Η λίστα κρασιών περιλαμβάνει 70 ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.
Ιταλική γαστρονομία στο Νέο Ψυχικό
Το «Nolita» στο Νέο Ψυχικό είναι ένα all-day meeting point για πίτσα και cocktails. Ο σεφ Γιάννης Λιόκας δημιουργεί αυθεντικές ιταλικές συνταγές με premium υλικά. Η πίτσα Mortadella Pistachio και η sourdough Pizza Diavola είναι δύο από τις must-try επιλογές. Για το τέλος, το Dessert Trolley προσφέρει μια ποικιλία από λαχταριστά επιδόρπια.
Κυριακάτικο γεύμα με θέα στην Ακρόπολη
Το GB Roof Garden του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία προσφέρει ένα κυριακάτικο μενού με παραδοσιακό ψητό αρνί στη γάστρα και άλλες ελληνικές νοστιμιές. Η μαγευτική θέα της πόλης και η άψογη εξυπηρέτηση δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία.
Φρέσκο ψάρι στη Λαχαναγορά του Ρέντη
Το «Polpo» στη Λαχαναγορά του Ρέντη είναι το ιδανικό μέρος για ψαροφαγία με φρέσκα ψάρια και καλές τιμές. Η ψαρόσουπα, τα ωμά ψάρια και το λιαστό χταπόδι είναι μερικά από τα πιάτα που ξεχωρίζουν.
Ο Μάρτιος είναι ο ιδανικός μήνας για να ανακαλύψετε τις νέες γαστρονομικές προτάσεις της Αθήνας και να απολαύσετε μοναδικές γεύσεις και ατμόσφαιρες.