Ο διάσημος σεφ προτείνει κλασικές και «πειραγμένες» εκδοχές, όπως γύρο με σάλτσα αβοκάντο, στο νέο hot spot του κέντρου
Λίγο πιο κάτω από την πλατεία Αγίων Θεοδώρων, όπου ο Χριστόφορος Πέσκιας και η οικογένεια Πιτσιλή διευθύνουν το μεζεδοπωλείο Dopios, ο γνωστός σεφ άνοιξε το νέο του εγχείρημα, ένα σουβλατζίδικο με την υπογραφή του, το ΚΑΨΑ.
Στην οδό Σκουλενίου, το νέο αυτό street food κατάστημα σερβίρει τους κλασικούς συνδυασμούς όπως γύρο, καλαμάκι χοιρινό και κοτόπουλο, και κεμπάπ με συνοδευτικά ντομάτα, τζατζίκι και κρεμμύδι. Παράλληλα, διαθέτει και ένα ξεχωριστό τμήμα, το KAPSA Signature Souvlaki, με ιδιαίτερες προτάσεις του σεφ, όπως γύρο με σάλτσα αβοκάντο, ντομάτα και γιαούρτι ή χοιρινό καλαμάκι με «κυπριακό» pico de gallo και τζατζίκι.
Στην οδό Σκουλενίου λοιπόν, το νέο street food place του κέντρου σερβίρει μεν τους κλασικούς συνδυασμούς, δηλαδή γύρο, καλαμάκι (χοιρινό και κοτόπουλο) και κεμπάπ, συνοδευόμενα με ντομάτα, τζατζίκι, κρεμμύδι -την πατάτα την προτείνει ξεχωριστά, αλλά διαθέτει και ένα επιπλέον section, το KAPSA Signature Souvlaki, με τις ξεχωριστές προτάσεις του σεφ, όπως τον γύρο με σάλτσα αβοκάντο, ντομάτα και γιαούρτι ή το χοιρινό καλαμάκι με «κυπριακό» picο de gallo και τζατζίκι.
Στην ΚΑΨΑ όλα τα κρέατα -ακόμη και ο γύρος- είναι χειροποίητα και ψήνονται στα κάρβουνα, με αποτέλεσμα να βγαίνουν ζουμερά, με ωραία κρούστα και πεντανόστιμα. Ο κατάλογος περιλαμβάνει και πληθώρα αλοιφών για να διαλέξεις από την πιο απλή (μουστάρδας ή κόκκινη καυτερή) μέχρι την πιο ιδιαίτερη (dip αβοκάντο ή μαγιονέζα curry).
PS: Τα κρέατά του, εκτός από το τυλιχτό, σερβίρονται και σε απολαυστικές μερίδες, ενώ υπάρχει επιλογή και για τους vegan: σουβλάκι με μανιτάρια, σάλτσα αβοκάντο και πικάντικη σάλτσα πιπεριάς.